Jonas Hästbacka:s Blogg

2009-10-29
14:39:10

Sommaren 2009 - Den bästa i mitt liv

Allt började den 1 juni, Jag flyttade från mitt gamla liv i vingåker och all skit som jag fick utså där.
Det var verkligen en befrielse att komma till vagnhärad igen och börja om på nytt. tänka på sig själv och hitta sig själv igen.
Det var det bästa som kunde hänt mig att jag fick min nuvarande lägenhet. Har micke att tacka för att jag kunde flytta och min bror som hjälpte till med flytten



Det gick ett par veckor och jag kände mig mer och mer hemma och kände en inbördes tillfreställelse att kunna vara sig sjäv utan svek och förolämpningar. Att bara få vara och tänka på sig själv.

Sedan vart det en liten resa till falkenberg och ullared med min bror och bea



Där vi såg på föreställningen Virus i Bataljonen. som sammanfattningsvis inte var den bästa av alla uppsättningar man sett från vallarnas friluftsteater. men man fick sig några goda skratt av den föreställningen. Dagen efter var det att shoppa loss på ullared, Se om man kommer med i kanal 5:s nya serie "Ullared".
Denna resa var verkligen en upplevelse som jag behövde då.

Sedan kommer vi in i Juli då förädreades hela mitt liv det det underbaraste man kan tänka sig. Började dejta lite på nätet. Hitta en tjej som kom från samma kommun. Tänkte jag inbjuder henne till en chatt men de fungerade inte så jag skriver till henne på mejl och ser om man får svar. Det gick några dagar. En dag så hade jag helt plötsligt 1 nytt mejl i min inkorg.
Vi mejla fram och tillbaka en tid innan vi bestämmde oss för att träffas. Vi hade bestämmt träff nere i Trosa hamn för en glass och en liten promenad bland båtarna. Men pga regn som var på ingång vart det ett slut på den stunden som skulle förändra min sommar radikalt.

I mitten av juli var det dags för en årlig Allsångsspelning i Varberg


Ett par dagar nere i varberg med denna spelning och bo på B&B vandrarhem.

Kom hem igen den 21 juli (min födelsedag) Trodde inte att det skulle bli nått stort av denna dag. Men efter hemkomst vart man utbjuden av tjejen man träffat. Med blommor och presenter och en middag på Kolgrillen. Vart min födelsedag räddad. Det var det finaste någon gjort för mig någonsin.
Tiden gick och jag och den här tjejen träffades så gott som varje dag och hon fick mig glad, hon fick mig att leva och vi hitta på massor av skoj, allt från slottsvandringar till mysiga picknickar och en kryssning.

Den 9 Augusti fyllde min pappa 60 år och hela familjen med släckt var samlad för en helg för att fira detta.
Jag vart anlitad dom fotograf under denna helg. 

Den 14 Augusti 2009 kom den dagen jag aldrig kommer glömma. den kommer vara speciell för mig så länge jag lever. Då vart jag och denna tjej tillsammans.

Och sommaren började ta slut.

Men som alla sagor som denna sommar var så har dem ett slut.
Den 12 oktober, Vart allt så fel. vet fortfarande inte vad som gick så snett men det tog slut mellan mig och den tjejen.


Men sammanfattingsvis var detta en sommar jag aldrig kommer att glömma den kommer och förbli min sommar då lyckan i mitt liv kom till för en stund

I dag den 29 oktober, vart jag tvungen att åka in till sjukhuset, men det visa sig inte vara nått livsfarligt.
Passa även på att hämta ut min nya kamera som jag köpt. Är jätte nöjd med den så nu i fortsättningen kommer det upp fler bilder på denna blogg förhoppningsvis.